Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Γιώργος Βαρσαμάκης

Πηγή: http://varsamakis.gr/
Γιώργος Βαρσαμάκης

Γεννήθηκε στις 7 Απριλίου το 1973 στην Αθήνα όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες σπουδές του.

Διπλωματούχος πιάνου από το Εθνικό Ωδείο με ανώτερες θεωρητικές σπουδές στη μουσική, που ολοκληρώνονται με το πτυχίο της φούγκας. Έχει συνθέσει μουσική για το θέατρο, για παιδικές θεατρικές παραστάσεις, για μικρού μήκους ταινίες και για ντοκυμαντέρ.
Δισκογραφία
2004 «Βorn reborn»… Πρόκειται για ένα ορχηστρικό έργο αφιερωμένο στον κύκλο της ζωής. Διακρίθηκε ανάμεσα στους 20 καλύτερους ελληνικούς δίσκους της χρονιάς σύμφωνα με το περιοδικό «Δίφωνο»
2006 Ολοκληρώνει το δεύτερο δισκογραφικό του έργο με τίτλο «10 Πτήσεις με Αερόστατο» με την υποστήριξη του μελωδία fm. Η επίσημη παρουσίαση του έργου πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του «Διεθνούς Φεστιβάλ Πέτρας» στο Θέατρο Πέτρας με 15μελή ορχήστρα
2009 Κυκλοφορεί η Τρίτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο- «Μυστικά Παραμύθια» με την υποστήριξη του μελωδία fm.Η επίσημη παρουσίαση του έργου πραγματοποιήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου στη μουσική σκηνή «αυλαία»
Τον Ιανουάριο του 2012 κυκλοφορεί το τέταρτο δισκογραφικό του έργο με τίτλο ¨Λίγο πριν…λίγο μετά¨. Η επίσημη παρουσίαση του έργου έγινε την ίδια ημέρα της κυκλοφορίας του στο μουσείο
Μπενάκη.


http://www.youtube.com/watch?v=N5MffDhdgzg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου